30% rabatt på gåvor, här.

Kosta Boda Logo

Sara Woodrow

Sara Woodrow, född i Alingsås 1983, är designer, konstnär och illustratör. Hon tillhör den nya tidens formgivare som vågar gå sin egen väg, och hon uppskattar att arbeta med olika tekniker. För henne har det alltid varit viktigt att hennes motiv förmedlar en känsla eller berättelse.

Sara har bland annat illustrerat för ett av världens största modehus inom haute couture, Dior, där hon illustrerade modeporträtt av ett 30-tal gäster till showen Dior Cruise 2020 i Marrakech. För Kosta Boda har hon illustrerat motiv till olika glas - såsom vinglas och champagneglas - samt två karaffer i serien All About You. Hennes arbete karaktäriseras av en stark trendkänsla och närvaro i tiden, så det är inte konstigt att hon idag är ett välkänt namn bland många unga designintresserade.

”Jag finner inspiration i allt som är vackert runt omkring mig. Det kan verkligen gå från dag till dag. Men det viktigaste för mig är min tro, mitt hopp och min kärlek. De ligger som grundläggande inspiration till allt jag skapar.” – Sara Woodrow

Produkter

25 Produkter

Visar produkterna 1-24 av 25