Snippan av Åsa Jungnelius, här.

Hanna Hansdotters Rocky Baroque, här.

Upptäck The Rock, här.

Kosta Boda Logo

Me and my snakes UHV ED-21

Ulrica Hydman-Vallien

Me and My Snakes, UHV ED 300-21, är munblåst på fri hand, vilket gör varje ägg unikt. Insidan är sprutmålad och utsidan är dekorerad med handmålad dekor i äkta 21-karat guld. Dekoren är inspirerad av Ulricas olika målningar och har återskapats av glasmålerskan Charlotta Kjellander. Me and My Snakes tillverkas i en limiterad upplaga på 300 exemplar.

3 900 SEK

Egenskaper

Artikelnummer

7540047

Konstnär

Ulrica Hydman-Vallien

Serie

UHV Hyllningskollektion

Bredd

190mm

Höjd

115mm

Längd

130mm

Material

Guld, Kristallglas

Skötselråd

Torka med mjuk trasa


Produktinformation

Ulricas fascination inför ormar började när hon som fyraåring satte sig i ett snokbo i familjens trädgårds rishög och lekte med de nykläckta snokungarna. Hennes mamma blev förskräckt och det minnet fanns kvar med Ulrica under hela hennes liv. ”Ormarna följer mig. Jag gör dem i lera, i glas, de finns i mina bilder. Det är en blandning av fasa och vällust. Fasa för att jag vet att en orm är farlig, det sa min mammas skrik. Men vällust för att jag behärskar rädslan. För att jag har upptäckt att det finns en magisk känsla med ormar, bland fasan och vällusten. Det är viktigt i livet.”

Me and My Snakes är munblåst på fri hand, vilket gör varje ägg unikt. Insidan är sprutmålad och utsidan är dekorerad med handmålad dekor i äkta 21-karat guld. Dekoren är inspirerad av Ulricas olika målningar och har återskapats av glasmålerskan Charlotta Kjellander. Me and My Snakes tillverkas i en limiterad upplaga på 300 exemplar.