Hanna Hansdotters djärva Rocky Baroque-serie, här.

Kappa minivaser, här.

Kosta Boda Art Glass Monthly Story i juli, Azur Moon.

Kosta Boda Logo

Don´t Stop The Music

Tillsammans stöder vi det svenska musiklivet.

Tillsammans för musiken

Var med och stöd svenskt musikliv med serien Don´t Stop the Music. År 2020 och 2021 har varit utmanande år för musikbranschen. Med gemensamma krafter vill vi göra skillnad, inte minst för alla dem som arbetar vid sidan av artisterna. Därför går en del av försäljningen till Stiftelsen Svenska Musikfonden, vars uppgift är att stödja svenskt musikliv.

Kollektionen består av vinglas, ölglas och tumblerglas i 6-pack. I varje förpackning har artisterna Molly Sandén, Darin, Smith and Thell och Sandro Cavazza bidragit med var sitt personligt motiv till glasen i form av tatueringar och låttexter.

Konceptet är skapat av artisterna tillsammans med konstnären Clas Håkansson, Stiftelsen Svenska Musikfonden och Kosta Boda. Samtliga artister efterskänker sin rätt till ersättning. 15% av nettoförsäljningsvärdet går oavkortat till Stiftelsen Svenska Musikfonden.

Kollektionen består av vinglas, ölglas och tumblerglas som kommer i 6-pack. Genom att köpa en, eller flera förpackningar bestående av 6 glas stöttar du inte bara den svenska musikbranschen, du får även glas med flera olika motiv - en liten och personlig del av Molly Sandén, Sandro Cavazza, Smith and Thell, Miss Li och Darin.

  Don´t Stop The Music

  Molly Sandén

  Stark och svag och allting där emellan.

  Molly Sandén är en av Sveriges största artister och låtskrivare. Hon började redan sin sångkarriär som 14-åring när hon deltog i Junior Eurovision Song Contest. Hon har varit med i olika musiktävlingar sedan dess och fått stora utmärkelser. Hon vann Årets album på Grammis galan 2020 för sitt album ”Det bästa har kanske inte hänt än” och vann även Årets artist.

  Miss Li

  TA ́RE LUGNT tatueringen är ett minne från en flotte i Skellefteå.

  Miss Li, egentligen Linda Therese Karlsson, är en svensk popsångerska, låtskrivare, pianist och före detta allsvensk damfotbollsspelare. Hon ligger bakom äldre hits som Oh Boy och nyare hits som Komplicerad. Hon var med i både Så mycket bättre 2012 och Så mycket bättre 2019.

  Darin

  Glaset är halvtomt just nu, halvfullt om du varit här.

  Darin fick sitt stora genombrott 2004 när han deltog i Idol. Han släppte ett flertal låtar på engelska med stor framgång som Money for Nothing, som vann en Grammis för årets låt 2006, och Love killer. År 2014 var han med i Så mycket bättre och har sedan dess fokuserat på svensk musik.

  Citat

  "Låt oss tillsammans se till att musiken inte tystnar"

  Stiftelsen Svenska Musikfonden

  Maria Jane Smith / Smith and Thell

  Maskrosbarnet i mig.

  Min tatuering symboliserar maskrosbarnet i mig. Det är min påminnelse om att jag har blommat trots mina hårda förutsättningar. Stoffet som flyger symboliserar mig och mina fyra syskon.

  Victor Thell / Smith and Thell

  I won’t remember you died, I will remember you live.

  Min tatuering YEAR OF THE YOUNG gjorde jag 1 år innan vi släppte låten. Låten är till Marias syster (som var som min egna syster) under en del av min uppväxt och hade stor påverkan på vem jag är idag. Idag lever hennes ord kvar i mig och texten på armen representerar vår kärlek för henne och att hon var tvungen att lämna oss alldeles för tidigt.

  Sandro Cavazza

  Without you.

  Alessandro Michele Cavazza, känd som Sandro Cavazza, är en svensk artist och låtskrivare. Han har skrivit låtar till bland andra Avicii och Norlie & KKV. En av hans största hits är Without you tillsammans med Avicii, med flera, som fick utmärkelsen Mest spelade låt 2018 från musikorganisationen Stim.